Jema Spot´s Schweiis foxterrier

Danmarks første Terrier tæve, altså ikke hun Foxterrier men af alle terrier, som er blevet DANSK SCHWEIIS CHAMPION JE-MA SPOT`s Cha`nel COCO
Danmarks første Terrier han, der er blevet SCHWEIIS CHAMPION er jeg stolt JOW!!

Sweiis spor prøve aug 2014

Så var vi alle 4 !! til Sweiisprøve i silende regnvejr og 25 grader varme !! Det gik rigtig godt Vi fik begge Første præmie  Juhu

Jema -Spots I Love You, Porgy

Jema Spot Chip´n Dale´s Pluto

I en skov på Falster efter spor, med de 2 første Spor CHér

Sommerferien 2013 gik til Sverige. Jeg havde meldt til Vildt-spor prøve med 3 hunde, Emil skulle gå med den ene og jeg med de 2 !! Det blev til alle 3, da Emils nye knæ nægtede at gå !!..

Vi startede med Anlægsprøven, som er et 3 timer gammelt spor. Den klarede de alle flot,

Dagen efter var det Åbenklasse, som er et 12-24 timers gammelt spor, det gik også fint med alle tre, men jeg kunne mærke, at jeg selv ikke er en årsunge længere :)

På de 4 dage gik jeg 12 spor og vores hunde berstod de 11, det var en kanon oplevelse med de Svenske skove, når man er vant til at lægge spor i sommerhus haver !!!!!!

Alt i alt en dejlig ferie, godtnok kunne Emil ikke gå spor, men han kunne lave isposer til mine ankler !!! og dejlig mad hver dag i vores Auto camper

 

2 Svenske Vildtspor Championer
Klovsko og blod

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.03 | 10:09

ring

...
15.03 | 08:15

Hej!
Jeg er blevet henvist til dig og håber du kan opfylde vores ønske om en ny lille hvalp.Vi har altid haft foxere og er nu klar ti at starte igen.
Mvh
Lene

...
28.02 | 15:13

Hejsa, kommer der hvalpe til salg i år, vi er interesseret i en tæve, vi har tidligere haft ruhåret Fox, vi elsker de små livlige hunde.
Mvh. Kristian

...
26.02 | 08:48

Jeg vil gerne vide hvis i igen får hvalpe til salg (brun) jeg har haft en før skøn hund.
mvh
21220098
mvh Judith ditlevsen

...
Du kan lide denne side