lydighed
LYDIGHED

 

KONSEKVENS

 

Giv kun en kommando. Hvis du kommer i den situation, at skulle gentage kommandoen vil hunden lære, at den behøver ikke, at hører efter dig, før du har bestemt dig!! Ved kun at give en kommando Vil hunden lære at du mener det ærligt.

Hvis den vælger ikke at lytte, skal en korektion følge. HVORFOR skulle den lytte til din tredje kommando, når den ikke lyttede til den første?? VÆR KONSEKVENT.

 

Ensartethed er nødvendigt.! F.eks. er den rigtige måde at sidde på plads, er med hunden på din venstre side, parallelt med dig. Hundens og dine tæer skal være ud for hinanden. Hvis du kræver dette om mandagen, skal det også være hvad du kræver om søndagen og nårsomhelst du arbejder med hunden.

 

Hunde er opvakte, du behøver ikke at træne hver dag. 3 eller måske kun 2 gange om ugen. Længden af træningen vil også varierer 15 min. måske 40 min. Det kommer an på hvad du ønsker at opnå.

Rutine kan kede hunden varier øvelser og steder.

Beløn den og vær rundhåndet, når du roser, mængden af ROS og ligesom dit TONEFALD(Meget vigtigt) skal varierer.

Brug dit kropssprog, hvorfor skal hunde komme logrende på din kalden, hvis du står, som en stenstøtte.???
Opmuntre den, lad den vide hvor glad du er for den.

 

Hunde kan sommetider være overstrømmende…….. så vil et stille “God  dreng eller pænt arbejde” være nok. Andre gange behøver der ægte ros og klappen, lad den føle sig stolt og glad, når den har gjort det godt.

HVAD BETYDER ORDET  KONSEKVENS

 

 

Det betyder en LYDIG hund.

Kender du det øjeblik, hvor du kalder på hunden og den ignorer dig??

 

Vi kan alle elske og tolerer den selvstændige slags,
MEN ikke hele tiden. Her er det, at lydighedstræning er en meget vigtig ting for mange. Hunden skal lære, at det lønner sig, at adlyde en kommando.

 

Meget kan læres fra en håndbog, men hunde og mennesker er forskellige, og hvis man kun bruger bøger, kan der ofte opstå problemer og frustationerne melder sig.
Meld dig til Lydighed


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Pia Olsen | Svar 17.10.2012 22:02

Hej. Har i nogen hanner til salg og hvad er prisen?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.03 | 10:09

ring

...
15.03 | 08:15

Hej!
Jeg er blevet henvist til dig og håber du kan opfylde vores ønske om en ny lille hvalp.Vi har altid haft foxere og er nu klar ti at starte igen.
Mvh
Lene

...
28.02 | 15:13

Hejsa, kommer der hvalpe til salg i år, vi er interesseret i en tæve, vi har tidligere haft ruhåret Fox, vi elsker de små livlige hunde.
Mvh. Kristian

...
26.02 | 08:48

Jeg vil gerne vide hvis i igen får hvalpe til salg (brun) jeg har haft en før skøn hund.
mvh
21220098
mvh Judith ditlevsen

...
Du kan lide denne side